Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin nyetak layar kaos manual

Pedaran pondok:

Kami henteu ngan ukur bakal nyobian anu panghadéna pikeun nawiskeun perusahaan anu luhung pikeun unggal pembeli, tapi ogé siap nampi saran anu ditawarkeun ku para pembeli urang pikeun Mesin Panyetak Layar Kaos OEM Manual 8 Warna 8 Station T-Shirt, sadaya waktos, kami parantos merhatoskeun sadaya inpormasi pikeun nanggungkeun ka asuransi unggal produk atanapi jasa anu dipikaresep ku konsumén urang.
Pasokan Mesin Cetak Layar Cina Cina, 8 Mesin Cetak Warna, urang ngagaduhan garis produksi matérial lengkep, jalur perakitan, sistem kontrol kualitas, sareng anu paling penting, urang gaduh seueur téknologi patén sareng tim téknis & produksi anu ngalaman, tim jasa penjualan spesialis. Kalayan sagala kaunggulan ieu, kami ngagaduhan reputasi internasional anu sampurna pikeun mesin cetak layar, sareng nyebarkeun barang-barang urang ka unggal juru dunya. Kami parantos tetep gerak sareng nyobian anu pangsaéna pikeun ngalayanan palanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

● Lingkup aplikasi:

Mesin percetakan layar puteran kaos Manual ieu seueur dianggo dina industri percetakan layar tékstil / pakean, sapertos baju, kaos sareng kaén olahraga, kantong, PVC sareng sajabina.
Éta dicirikeun ku posisi anu akurat, nyimpen kamar, nyimpen tenaga kerja sareng kaunggulan anu sanés. Khususna cocog pikeun kaos oblong, usaha alit sareng toko percetakan masing-masing sareng sajabana.

● Fitur:

1). Mesin cetak layar kaos Rotary ieu dicirikeun ku posisi anu akurat, pangaturan gratis, stabilitas awak mesin sareng operasi saderhana. Ieu dirancang pikeun kaos oblong.
2). Mesin percetakan layar kaos manual rotary ieu tiasa akurat ngadaptar sareng tetep posisi henteu robih sacara permanen. Sudutna pikeun layar sutra sareng jarakna pikeun nyésakeun layar anu tiasa diatur.
3). t kaos mesin cetak layar puteran sentral desain rotasi bantalan tiasa ngagaduhan pelat layar sareng méja sacara bébas diputer.
4). gaya ngagambar mesin cetak layar puteran t shirt tiasa disaluyukeun sakumaha beuratna tina pelat percetakan
5). Kami ogé tiasa nyayogikeun ukuran anu béda tina kaos mesin cetak layar rotary numutkeun sarat konsumén.

  • Parameter:

Kaayaan

Énggal

Tempat Asalna

Shandong, Cina (Daratan)

Ngaran mérek

XF

Jumlah Modél

XF-660

Kelas Otomatis

Manual

Warna & Halaman

Warna-warni

Diménsi (L * W * H)

2800 * 2800 * 1100mm

Beurat

260kg

Nami

kaos mesin cetak layar puteran

Warna percetakan

6 warna

Permukaan percetakan

Datar

Laju nyetak

500Pcs / Jam

Ukuran cetak maksimum (panjang * lebar)

600X500mm

Jangkungna print

5mm

Ukuran pigura maks

600x700mm

Produk percetakan

Kaos, baju, ransel, kaén, anduk, kulit, jst.

Jaminan

sataun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami