Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Kumaha cara ngitung sareng ngendalikeun kandel lapisan tinta percetakan layar?

    Penetrasi mangsi percetakan saleresna: 1. Kandelna lapisan pilem (nangtoskeun jumlah mangsi). Upami urang nganggo lem photosensitive kanggo ngadamel layar, urang ogé kedah ngémutan eusi solid tina lem photosensitive éta nyalira. Saatos lem fotosensitif kalayan eusi padet anu handap didamel, pilem ...
    Maca deui
  • Kumaha milih bahan percetakan layar dina mesin cetak layar

    1. Pigura layar Sacara umum, pigura layar anu dianggo dina bungkus percetakan layar seuseueurna pigura alloy aluminium. Pigura aluminium dipuji pisan ku pangguna pikeun résistansi tarik, kakuatan tinggi, kualitas saé, beurat entéh, sareng panggunaan anu merenah. Ukuran sareng bahan layar fr ...
    Maca deui
  • Naon daérah aplikasi utama mesin percetakan layar otomatis?

    Téknologi percetakan layar sutra, ogé katelah téknik percetakan layar, téknologi percetakan sténsil, sareng ieu téknologi percetakan anu mimitina di Tiongkok. Téknologi percetakan layar pikeun nyetak tinta tina bolong pola anu bakal dicitak kana substrat ku meresan ...
    Maca deui